BOUWKUNDIGE DIENSTEN

MichielsBouwAdvies heeft reeds jarenlange ervaring in bouwen en vastgoedbeheer.
Vanuit de functies bij aannemers, voor particulieren en bij wooncorporaties hebben wij vele facetten van het vastgoed gezien en begeleid. U kunt onze kennis inzetten op uw projecten! MichielsBouwAdvies kan diverse functies vervullen waarmee wij een goede pion zijn om uw organisatie te ondersteunen.

Welke bouwkundige diensten
MichielsBouwAdvies is gespecialiseerd in het energetisch verbeteren van woningbouw en in woninginspecties.
Daarnaast vervullen wij diensten zoals bouwkundig opzichter en directievoerder op bouwprojecten. Tijdens renovaties en groot onderhoud speelt ook de bewoners bemiddeling een grote part van het project. MichielsBouwAdvies is bekend met de mogelijke persoonlijke omstandigheden van mensen en heeft ook projecten begeleid met moeilijke doelgroepen.

Groot onderhoud wordt momenteel vaak gekoppeld aan het moment van energetische verbeteringen aanbrengen.
Wij treden regelmatig op als energieregisseur en ontzorgen u dan geheel van de bewoners begeleiding.
Wij verzorgen bewonersavonden en gaan op huis-aan-huisbezoek om iedereen te informeren over de voorgenomen plannen. Tijdens de werkzaamheden blijven wij het aanspreekpunt voor de bewoners zodat er korte communicatielijnen zijn. Met de aannemers hebben we regelmatig overleg en wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Onze bouwkundige zijn deskundig bij het opstellen van een meer jaren begrotingen van bestaand bezit of voor de opleveringen van nieuwbouw. Maar ook als uw projecten vastlopen tijdens uitvoering kunnen wij ook direct inspringen om de projecten weer vlot doorgang te geven zodat er geen of nauwelijks achterstand wordt opgelopen.

MichielsBouwAdvies neemt op úw teken het heft in handen en draagt zorg voor uw bouwprojecten.

U kunt hier contact met ons opnemen.