CERTIFICERINGEN

Certificeringen van MichielsBouwAdvies


Om aan onze opdrachtgevers aan te tonen dat wij kennis hebben van zaken, zijn wij en onze medewerkers voorzien de benodigde certificaten. Met regelmaat wordt er ook bijgeschoold om de kennis op peil te houden. Medewerkers van MichielsBouwAdvies nemen jaarlijks deel aan cursussen en/of opleidingen om hun kennis ook te verbreden. Voor medewerkers van MichielsBouwAdvies is het plezierig dat er in hen geïnvesteerd wordt, voor MichielsBouwAdvies is het een belangrijke bron om in de toekomst nog beter op de markt in te kunnen spelen. Dit brengt samen een gezonde werksfeer met zich mee.

VCA
Onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-VOL-certificaat.

EPA, ISSO 75.1, 82,1 , 82,3 en BRL 9500
Onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het uitgeven van geldige energielabels en bijbehorende energieprestatie adviezen voor woningen en utiliteitsgebouwen. Onze bouwkundige achtergrond is daarbij een essentiële versterking. Wij werken volgens de BRL 9500 deel 01,02,03,04 (05,06)

Kwaliteitsborging (CKB) EPA-U
Via FEDEC is het certificaat voor kwaliteitsborging EPA-U uitgereikt aan onze medewerkers.

Opzichter BNA/VTS
Medewerkers van MichielsBouwAdvies welke worden ingezet voor bouwkundig toezicht zijn in bezit van het diploma Bouwkundig Opzichter BNA/VTS. Met dit diploma op zak kan worden aangetoond de benodigde kennis te hebben voor het werk van een bouwkundig opzichter. Reeds jarenlange werkervaring in de bouw is een onmisbare aanvulling hierop.

MeerMetMinder
MichielsBouwAdvies is geaccrediteerd als MeerMetMinder-aanbieder. Wij zijn de onafhankelijke spil tussen u als opdrachtgever en de leveranciers welke energiebesparende maatregelen aanbrengen.