Als u energie besparende maatregelen wilt nemen, is het verstandig én makkelijk om eerst een maatwerkadvies te laten maken. Dat maatwerkadvies in energiebesparing noemen we bij MichielsBouwAdvies een energiebesparingsadvies. Met dit advies weet u precies welke maatregelen voor uw woning het meest geschikt zijn.

Onze adviseur komt bij u langs om uw woning op te nemen, om vervolgens het energiebesparingsadvies op te stellen. Het advies geeft gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparing mogelijk haalbaar is. Zo kunt u een zorgvuldige beslissing nemen. U krijgt daarbij ook een officieel energielabel van uw woning.

Een maatwerkadvies houdt rekening met specifieke aspecten voor úw woning, zoals het aantal bewoners en uw persoonlijke wensen. De kosten van de te nemen maatregelen en de besparingen zijn echter altijd indicatief. De exacte kosten van de maatregelen weet u pas als u de offertes van de uitvoerende partijen ontvangt.

Het maatwerkadvies geeft een advies over uw woning, maar niet over het gedrag van de bewoners. Dit heeft invloed op de precieze besparingen. Laat u bijvoorbeeld apparatuur dag en nacht op stand-by staan, of laat u de lichten altijd branden, dan bestaat de kans dat de mogelijke besparingen minder hoog uitvallen.

U kunt direct een energiebesparingsadvies aanvragen door HIER uw gegevens in te vullen.
MichielsBouwAdvies neemt dan spoedig contact met u op om een afspraak met u te maken voor een opname bij u thuis.

Een energiebesparingsadvies, als maatwerk neer leggen bij de klant, dat is onze opdracht.
Echter de doelstelling van ons is om een maatwerkadvies te schikken naar de wens van de klant.
Diverse varianten aan besparingsopties, zullen worden uitgewerkt zoals de klant dat vooraf aangeeft.
Zo kan u dan ook direct een reëel beeld krijgen van welke besparingsvarianten het meest efficiënt zijn om mogelijk uit te laten voeren voor uw woning.
Daarbij maken wij ook duidelijk inzichtelijk welke maatregelen de energie-index dermate verbeteren zodat er ook energielabel-sprongen gemaakt kunnen worden.
Bij ons liggen de ambities HOOG! Niet alleen kijken wij naar de wensen van de klant, ook de mogelijke subsidies worden aan de klant aangegeven.
Daarlangs dragen wij de meeste efficiënte energie besparingsproducten en materialen voor die op de huidige markt te verkrijgen zijn.
Onze adviseurs blijven in een continu leerproces om de kennis over nieuwe materialen en producten ”up-to-date” te houden.
Uitgangspunt is een naar waarheid gemaakt maatwerkadvies aan de klant te leveren, zover uitgewerkt dat deze door niet-bouwkundige makkelijk te begrijpen is.
Er zal een reëel beeld ontstaan betreft de energie-index (EI) van het gebouw.
Het maatwerkadvies is zes maanden geldig, binnen die zes maanden kunt u voor klachten bij ons terecht.
Onze adviseur zal de klachten aannemen, controleren en desnoods aanpassingen maken in de rapportage.
Voor klachten hebben wij een speciale klachten procedure volgens BRL 9500 waarmee wij onze tegemoetkoming naar u kunnen waarborgen.