U gaat verbouwen of verhuizen en wilt uw (nieuwe) woning energiezuiniger maken of u wilt energie besparen in uw huidige woning en wilt advies over de mogelijkheden. MichielsBouwAdvies ondersteunt u bij dit traject.
Uw energierenovatie wordt begeleid door een energieregiseur van MichielsBouwAdvies.

Een goed advies als basis

MichielsBouwAdvies stelt een EnergiePrestatieAdvies op met een bijbehorend Energielabel.
U bespreekt in een persoonlijk gesprek met de energieregisseur wat uw plannen zijn. Hierop zullen wij u een advies op maat verstrekken over de mogelijkheden bij uw woning. Daarbij nemen wij ook de aanwezige subsidies met u door en heeft u direct een netto kostenraming.

U kunt dan een keuze maken welke energiebesparende maatregelen worden uitgevoerd. MichielsBouwAdvies zal voor u meerdere partijen benaderen om u te laten kiezen uit de gunstigste offerte.

Na uw akkoord op de offerte(s) coördineert MichielsBouwAdvies de uitvoering van de werkzaamheden, houdt toezicht op de kwaliteit welke geleverd wordt en helpt u met de aanvraag van subsidies die voor u van toepassing zijn.

MichielsBouwAdvies zorgt voor de oplevering van de werkzaamheden en stelt  – als u dat wilt – een nieuw energielabel op.

U kunt dan heerlijk genieten van een woning met meer comfort en welke een stuk energiezuiniger is.
Daarbij bespaard u maandelijks op uw energienota.

Graag komen wij u in een gesprek toelichten over het te volgen proces.

U kunt HIER uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u op kunnen nemen.