OPDRACHTGEVERS

De opdrachtgevers van Michiels BouwAdvies zijn divers.

Bekijk onze referentie projecten.
Particulieren/CPO:

Een huis kopen, bouwen, verbouwen of onderhouden is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen financieel en organisatorisch, maar juist ook bouwtechnisch gezien. U loopt tegen veel zaken aan die mogelijk nieuw voor u zijn en waarbij u de weg niet goed kent. Redenen genoeg om daarbij een onafhankelijk bouwkundig adviseur in te schakelen.

Aannemers:
Michiels BouwAdvies levert diensten zoals opleveringen en kopers begeleiding. Hierbij speelt specifiek klanten contact een grote rol. Wij nemen dat deel van het werk uit uw handen zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent, dat is natuurlijk bouwen.

Woningcorporatie/vastgoedbeheerders:
Michiels BouwAdvies kan u ondersteunen met bouwkundige diensten.
Bouwbegeleiding in de vorm van opzichter of directievoerder, het nemen van woningopnames voor de cartotheek, mutatie’s, energielabels en voor verkoopkeuringen.
Bij planmatig onderhoud en energierenovaties is Michiels BouwAdvies een spin in het web. Niet alleen als bouwkundig medewerker maar ook als maatschappelijk medewerker. Iedere woning en bewoner is immers anders. Michiels BouwAdvies speelt in op een grote deelname en dat de werkzaamheden vlot verlopen volgens planning. Wij hebben reeds jaren ervaring in dit werk.

Onafhankelijk
Als onafhankelijk bouwadviesbureau zijn wij niet gebonden aan makelaars, aannemers, architecten, projectontwikkelaars of financiële organisaties. Onze werkwijze en positie is de garantie voor een onafhankelijk oordeel en eerlijk advies. Wij hebben ruim ervaring. Onze kwaliteit en snelheid van werken zijn aanleiding voor een snelle mond-op-mond-reclame. Daarbij zijn onze tarieven gunstig. Hiermee geven wij u alle redenen, om ons uw vertrouwen te geven.