OPLEIDINGEN ONDER DE NAAM EBD TRAININGEN

Opleidingen onder de naam EBD Trainingen
Michiels BouwAdvies verzorgt opleidingen onder de naam EBD Trainingen voor o.a. mensen die adviseur of opnemer willen worden voor energielabels.
Wij verzorgen de opleidingen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen.

Ons team van EBD trainingen verzorgt met succes opleidingen en cursussen voor zowel het energielabel woningen als utiliteit. Uit onderzoek blijkt dat onze cursisten een hoger slagingspercentage hebben dan gemiddeld en daar zijn we natuurlijk best wel trots op.
En dan bieden we daarbovenop ook nog eens een examengarantie.

10 redenen om te kiezen voor opleidingen onder de naam EBD Trainingen:

  • Wij bieden u examengarantie*
  • Gericht op de praktijk én het landelijke examen
  • Voor EPA adviseurs – door EPA adviseurs
  • Kosteloos gebruik van EPA software
  • Kosteloos gebruik van ISSO handboeken en BRL
  • Lage cursuskosten
  • Moderne cursusmaterialen
  • 100% actuele cursusinhoud
  • Zo goed als iedere maand een cursus

* Examengarantie houdt in dat u na het eventueel niet behalen van uw CITO diploma, of delen daarvan, een cursusdag naar keuze kunt volgen in een van onze regulier geplande trainingen. Wanneer een cursus is volgeboekt wordt uw deelname doorgeschoven naar de eerstvolgende reguliere training. CITO examenkosten worden door ons niet vergoed.
De erkende EPA cursussen van EBD Trainingen zijn ontstaan vanuit de praktijk en worden ook allemaal gegeven door praktijkmensen. We luisteren daarbij goed naar de feedback die we van onze cursisten krijgen en houden ons lesmateriaal actueel. Door nauwe samenwerking met EPA adviseurs uit het werkveld weten we precies waar en wanneer een onderwerp extra aandacht nodig heeft. Wij noemen dat leren vanuit de praktijk.

De medewerkers van EBD Trainingen zijn naast hun dagelijkse bezigheden nauw betrokken bij de totstandkoming van de implementatie van de Europese Energierichtlijn (EPBD) in Nederland. Als adviseur, auditor en trainer zijn we erg actief in de energielabelbranche.

 
Wij helpen Bouwkundig adviseurs in de EPA-methode door kennisdeling en opleidingen.Zo kunnen zij vol vertrouwen examen doen én foutloos werken.

Arnold Michiels Trainer EBD-Trainingen

EBD Trainingen
 

Naast de vrij toegankelijke cursussen die meerdere malen per jaar door ons worden georganiseerd stellen we op verzoek ook gerichte cursussen op maat samen. Deze worden meestal in-company georganiseerd voor bijvoorbeeld woningcorporaties en grotere makelaarskantoren.

Op de website van EBD Trainingen treft u alle benodigde informatie aan over EPA en de opleidingsmogelijkheden.

Hebt u nog vragen of mist u bepaalde informatie op onze website?
: info@ebdtrainingen.nl
: 085-1309118.